Integrált Szakképzés Irányítási és Információs Szoftverrendszer  
 
@Napló
Az Integrált Oktatás Irányítási és Információs Szoftverrendszer

Az Integrált Szakképzés Irányítási és Információs Rendszer (I3R) alapvetően a szakközépiskolák, szakiskolák, felnőttképző intézmények, térségi oktatási társulások (TISZK és partnerintézményeik, szakképzési társulások, konzorciumok) menedzsmentje számára nyújtja informatikai szolgáltatásait, a tervezési, végrehajtási és ellenőrzési területeken.

Az integrált szoftverrendszer magába foglalja az általános tanügyi szervezési-irányítási elemeket (elektronikus jelentkezés, tantervkészítés, pályaorientációs támogatás, tanártámogató dokumentumportál, tantárgyfelosztás készítése, elektronikus napló és ellenőrzőkönyv stb.), továbbá a sokrétű adatcsere és szinkronizációs funkciói révén képes a már meglévő rendszerekkel való elektronikus kapcsolattartásra, kommunikációra, integrált működésre is.

Az I3R szoftverrendszer programmoduljai – a jól strukturált, moduláris alapnyilvántartásoknak köszönhetően – kezelhetővé teszi a tanévekhez kötődő szakmai tevékenységek és erőforrások hatékony kezelését. A szakmai feladatok tanévi tervezése mögött lehetőség nyílik a kapcsolódó pénzügyi-költségvetési szükségletek elemzésére, ill. a komplex szakmai-költségvetési tervezési folyamat hatékony támogatására.

Legfrisebb hírek, információk
TwinNet TwinNet Számítástechnikai Kft.
1146 Budapest Ajtósi Dürer sor 11.
Telefon: +36 1 343 6430
www.twinnet.hu

Felhasználói kézikönyvek, segédprogramok letöltése
@Napló felhasználói kézikönyv
@Napló adminisztrátori kézikönyv
e-Ellenőrzőkönyv felhasználói kézikönyv
© TwinNet Kft.